Persoonlijke coaching

bij professionele ontwikkeling

Miriam Baartman
Deskundig en ervaren in begeleiding van professionals.

"Als zelfstandig coach begeleid, train en adviseer ik professionals bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ik ben geduldig, blijf bij de kern, ben op zijn tijd confronterend en altijd oplossingsgericht. 

"Ik zie coaching als een leerproces waarin bewustwording op je persoonlijke thema's
van onschatbare waarde is om je professionele doelen te kunnen behalen."

In onze gesprekken help ik je om patronen en valkuilen te leren herkennen en krijg je meer zicht op hoe en waarom je de dingen doet. Zo ontwikkel je de rust, ruimte en vaardigheden om het voortaan ook anders te kunnen doen. Daarbij geef ik praktische handvatten en nodig ik je tevens uit tot diepgang. Tijdens de sessies kan het zijn dat we oefeningen doen of dat je ‘huiswerk’ meekrijgt, bijvoorbeeld om ergens over na te denken of om het geleerde in praktijk te brengen.  Met ruim 20 jaar ervaring als adviseur en manager in het bedrijfsleven, mijn levenservaring en mijn deskundigheid als coach, ben ik goed in staat een koppeling te maken tussen jouw persoonlijke thema's en je (professionele) vaardigheden. Op deze manier ervaar je op meerdere plekken het positieve effect van jouw traject."

"Als single moeder, met een eigen onderneming en een hoop sociale activiteiten, weet ik hoe het is om veel ballen hoog te moeten houden. Dat leidinggeven, werken, zorgen en leven nu eenmaal met vallen en opstaan gaan. Ik ervaar met mijn cliënten een vertrouwde klik op deze combinatie van levenservaring en professionaliteit." 

 

Training en opleiding

✔︎ HBO - HvA - Human Resource Management
✔︎ Post WO - Behavior Change Academy - Gedragsverandering
✔︎ Post HBO - Phoenix Opleidingen - Coaching
    3 jarige opleiding tot professioneel coach | TA | NLP & Systemisch Werk

✔︎ Phoenix opleidingen - NLP Practitioner
✔︎ Certified Professional - TMA Method® talenten- en competentieanalyse
✔︎ De Baak - De zieke werknemer
✔︎ De Baak - Persoonlijke Kracht
✔︎ BVO - Effectief beïnvloeden
✔︎ PiMedia - Begeleiden en afnemen 360° feedback