Persoonlijke coaching

bij professionele ontwikkeling

review"Dank voor je hulp bij het terugkeren bij mezelf, op een opener en accepterender wijze dan ik daarvoor deed. De coaching voelde bij tijd en wijle als therapie en dat was erg fijn en helend voor me. 

GZ Psycholoog, 43 jaar

"Na lang onderzoeken en op advies van mijn psycholoog, ben ik bij Miriam terecht gekomen omdat ik een nieuwe weg in wilde slaan in mijn loopbaan. Dankzij de sessies met Miriam heb ik inzicht gekregen in wat ik wil, waar m'n krachten liggen en waar ik happy van word. Ze legt de vinger op de juiste plek waardoor het soms confronterend was maar waar ik er erg veel aan had en zelf mee verder kon! Ik had dit veel eerder moeten doen en vind het jammer dat het traject voorbij is! Ik kan het iedereen aanraden."

Organisatiepsycholoog, 25 jaar

 “Miriam creëerde voor mij binnen enkele minuten een veilige omgeving, om daarna de diepte in te duiken en de inhoudelijke vragen echt goed aan te pakken. In een sfeer van openheid, vertrouwen en eerlijkheid werd ik uitgedaagd om mijzelf volledig te laten zien. Dat was soms confronterend, maar Miriam bood mij met haar nuchtere houding het vertrouwen om dat toch te doen. Na de coaching heb ik meer inzicht in mijzelf en weet ik beter wat ik wil en wat ik daarvoor nodig heb.”

Journalist, 34 jaar

“Blij met mijn keuze voor Miriam als coach! Ze weet altijd een leerpunt te formuleren, uit te diepen en er ook echt iets mee te kunnen waardoor ik mezelf heb kunnen versterken. Ik zou haar zeker aanbevelen en als ik in de toekomst weer ergens tegenaan loop waardoor ik een coach nodig heb neem ik zeker contact op met haar! Elke sessie was zo waardevol. Ook als het beter ging en ik dacht alleen te kunnen “opfrissen” kwam Miriam elke sessie toch weer met een punt waar we iets mee konden en waardoor elke sessie mij elke keer weer versterkte. Ben haar echt enorm dankbaar! “

Senior Directiesecretaresse, 52 jaar

"Miriam weet met haar scherpe waarnemingen en doortastende manier van vragen in korte tijd tot de kern door te dringen. Wat knap is aan haar begeleiding is dat Miriam je op respectvolle en pragmatische manier confronteert en je tegelijkertijd op weg helpt om effectiever met jouw thema of situatie om te gaan." 

Docent Lichamelijke Opvoeding, 57 jaar

"Ik ken Miriam al vanaf het begin van haar carrière. Zoals het in het zakelijk leven gaat zijn er soms langere perioden dat je elkaar minder spreekt. Recent zijn we elkaar weer tegengekomen en ik ben oprecht 'blown away'. Ik kwam al snel tot de conclusie dat Miriam mij nu persoonlijk kan begeleiden met datgeen waar ik nu internationaal verantwoordelijk voor ben. Aanbevelingen doe ik nagenoeg nooit, echter voor Miriam maak ik een uitzondering. Het is erg prettig om een consult met haar te hebben. Het zal je echt helpen om het beste uit jezelf en je onderneming te halen." 

Regional Sales Director EMEA, 51 jaar

“Mijn ervaring met Miriam is dat zij heel goed verbanden weet te leggen tussen je verleden en de persoon die je nu bent. Hierdoor krijg je veel inzicht in belemmerende factoren in je persoonlijkheid en krijg je handvatten om deze aan te pakken.”

Zelfstandig onderneemster, 35 jaar

"Doordat ik meer zicht heb gekregen op mijn drijfveren begrijp ik beter waarom ik de dingen zo doe. Het is nu geen automatisme meer. Het is een keuze geworden, ik kan het ook anders." 

Ondernemer, 41 jaar

"Door coaching van Miriam heb ik nieuwe inzichten gekregen in mijn werk, dit heeft mij geholpen om me verder te ontwikkelen in mijn nieuwe functie. Zelfvertrouwen en daadkracht zijn twee speerpunten die ik nu dagelijks toe pas." 

Sales Coördinator, 43 jaar

"Miriam is een fijne en doortastende coach, die zowel mijn persoonlijke als werk gerelateerde hulpvragen meteen begreep in onze kennismakingsafspraak. Vervolgens maakte ze een op programma op maat dat ook passend was binnen mijn financiële budget. De verschillende vragenlijsten (talentenanalyse, beroepsinteressetest) die ze naast de gesprekken aanbied, zijn een goede verrijking van het traject en de gesprekken. Kortom, een zeer kundige en professionele coach die ik een ieder kan aanbevelen."  

Coördinator, 29 jaar

"Een kijk op mijn kwaliteiten en meer zekerheid om ze te benoemen. Verder heb ik een uitstekende begeleiding gekregen om mijn sollicitatie voor te bereiden"

'Kersverse' moeder, pas in Nederland, 30 jaar

"Ik heb de coaching als erg prettig ervaren. Ik voelde me na elke sessie sterker en ging de deur uit met duidelijke handvatten om in de praktijk toe te passen."

Planner, 45 jaar

"Miriam is heel daadkrachtig, overtuigend en enthousiast. Ze kan erg goed luisteren en scherp analyseren. Ze is eerlijk in haar observaties en advies. Helder in de communicatie en afspraken. Heel betrokken!"

Salon Manager, 29 jaar