Persoonlijke coaching

bij professionele ontwikkeling

Tarieven Bucaneve Coaching

Uurtarief
Het tarief voor coaching bedraagt € 109,- per uur. Een sessie duurt meestal 1 á 1,5 uur. Een intake of eerste adviesgesprek is altijd gratis. 

Gereduceerd tarief voor de kleine portemonnee
Het gereduceerde tarief voor particulieren en freelancers met wat minder bestedingsruimte bedraagt € 89,- per uur. Zo maakt Bucaneve coaching toegankelijk voor iedereen. Een traject start met een gratis kennismaking, op basis daarvan bepalen we samen het aantal sessies en de frequentie. Een gesprek duurt meestal 1 á 1,5 uur.

talentscan, tarief, tarieven
Pakketten, Scans, Testen, Rapportages en Analyses

PowerParent Traject

€ 395,-

TMA Talentscan

€ 299,-

TMA 360 graden feedback programma

€ 349,-

TMA Voordeel Combi (talentscan & 360 feedback programma)

€ 545,-

TMA Beroepskeuzetest (alleen in combinatie met talenscan)

€ 50,-Fiscaal voordeel particulieren en zelfstandigen
Je kunt een coachtraject in veel gevallen opgeven als studiekosten bij je aangifte van de inkomstenbelasting. Dit geldt ook voor een beroepskeuze onderzoek, cursus of scholing. Kijk voor meer informatie op de website van de belastingdienst. Vanzelfsprekend denk ik graag met je mee en kun je contact opnemen voor meer informatie over de kosten en fiscale mogelijkheden van jouw traject.

Financieel voordeel werkgevers
Trajecten zijn fiscaal aftrekbaar en komen in veel gevallen ook in aanmerking voor subsidie. Meer informatie over financieel voordeel voor werkgevers vind je hier.