Persoonlijke coaching

bij professionele ontwikkeling

Van talent naar performance

Mensen ontwikkelen zich effectiever wanneer ze weten waar ze van nature aanleg voor hebben. Miriam Baartman is sinds 2014 gecertificeerd om verschillende TMA Analyses af te nemen die inzicht geven in talenten, motivaties, vaardigheden en gedrag. De analyses, op basis van positieve psychologie, bieden een solide basis voor doeltreffende ontwikkeltrajecten. 


Download voorbeeldrapport

Talentscan
Een van de belangrijkste instrumenten van de TMA Methode is de Talentscan. Deze scan brengt drijfveren en talenten in kaart en slaat meteen een brug naar gedragscompetenties. Het maakt inzichtelijk op welke werkgebieden je het meest gemotiveerd kunt functioneren. En met het meegeleverde persoonlijke 'competentiepaspoort' wordt duidelijk welke invloed jouw talenten hebben op de ontwikkeling van specifieke vaardigheden. Zodoende stop je succesvol en effectief je energie in een ontwikkeltraject of in het vinden van antwoorden op loopbaanvragen. 

Met de talentscan heb je een prachtige 19 pagina's tellende objectieve 'blauwdruk' van je persoonlijkheid in handen!

Meer weten?
Neem contact op voor een gratis adviesgesprek via 023-8447916.

360º feedback

Download voorbeeldrapport

TMA 360 graden feedback is een eenvoudig te gebruiken instrument om vaardigheden in beeld te brengen. De methode wordt veelal ingezet als praktisch startpunt voor een persoonlijk ontwikkelingsplan.  360 feedback maakt competenties en de wijze waarop deze zichtbaar zijn in gedrag inzichtelijk. Het geeft een goed beeld van de ervaren sterktes en zwaktes. Tevens wordt duidelijk welke verschil er mogelijk nog ligt tussen het zelfbeeld en ervaring van de feedbackgevers.

Er is keuze uit 35 gedragscompetenties. Deze competenties zijn naadloos geïntegreerd met de andere TMA methodes als de talentscan en het competentiepotentieel. De metingen kunnen gedaan worden op operationeel, tactisch en strategisch niveau en zijn toepasbaar voor iedere functie!

Meer weten?
Neem contact op voor een gratis adviesgesprek via 023-8447916.

TMA is uitstekend toe te passen bij
✔︎ ondersteuning bij reïntegratie
✔︎ professionele ontwikkeling
✔︎ loopbaanbegeleiding
✔︎ outplacement
✔︎ beroepskeuze
✔︎ werving & Selectie
✔︎ training en opleiding
✔︎ functioneringsgesprekken

Voordelen
✔︎ Meer objectiviteit in trajecten voor ontwikkeling en mobiliteit
✔︎ Effectieve ontwikkeling: je richten op wat écht bij je past